Jul 2, 2011, 6:16 PM

Книгата 

  Poetry » Other
387 0 1

Книгата е с много страници.

Изтрити от страха ти.

Разгръщаш лист по лист небрежно.

Буквите забиват се в ума ти.

 

Стиховете ми са чувства неразбрани - никога.

Пиша ги с надежда избеляла,

че някой ще ги прочете.

Почувствайки душата ми.

 

Аз съм книга с много страници.

Непрочетена от никого.

И само с тишината си ограбваш ги.

Последните листа от непрочетената книга.

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??