Mar 12, 2021, 7:38 AM

Кога ще си отиваш? 

  Poetry » Other
1050 0 1

Кога ще си отиваш?

 

Май е време да си ходиш!

 Стига вече тук да бродиш..

 

Защо дошла си тука?

 Махай се, се че с теб е скука.

 

 Кога ще си отиваш!

 Време е багажа да си свиваш.

 

 Никой теб не те желае.

  На всеки пречиш да мечтае.

 

 До кога ще властваш ти?

 Кога ние хората ще сбъднем нашите мечти?

 

          11.03.2021

 

 

 

 

 

 

 

 

© Нина Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??