Apr 4, 2010, 8:22 AM  

Когато... 

  Poetry » Love
842 1 0

Когато дойде този ден,
в който ти не си до мен,
аз пак ще помня нашата любов
и как на всичко бях готов
до себе си да те запазя,
дори и после да се мразя.
Теб аз само да обичам
и на глас да го изричам.

Когато дойде и нощта,
в която с теб се разделя,
дори тогава ще те искам
и ще те чувствам все тъй близка.
На никой няма да те дам.
И ден, и нощ да съм пиян,
аз никога не ще забравя
очите, в които от любов се давих.

Когато свърши всичко между нас,
дали без теб ще мога да живея аз?

© Калин Станчев All rights reserved.

посветение

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??