Aug 17, 2023, 9:10 AM

Когато... 

  Poetry » Love
170 0 0

     

       Когато…

 

Когато облаците бели

за мене само заблестят,

лъчите слънчеви поели,

във синьото небе летят.

 

Когато твоята усмивка

докосне моето сърце,

аз чувствам се една щастливка

и радвам се като дете.

 

Когато дългото мълчание

прекъсне радостния ден,

усещам те дори от разстояние

и мислите ти са за мен.

 

Когато ти си ми в сърцето,

когато идваш с любовта,

там горе някъде в небето

и облакът ми маха със ръка…

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??