Jul 18, 2008, 5:14 PM

Когато болката в сърцето ти пулсира 

  Poetry » Other
810 0 16

в памет на едно 21-годишно момче

 

Когато болката в очите ти извира,

когато сълзите заседнали са там,

когато мъката в сърцето ти пулсира

и в теб бушува страшен ураган,

когато думите са бледи да изкажат

това, което във сърцето си таиш,

не ти остава нищо друго

освен дълбоко да се поклониш!

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??