Apr 12, 2008, 9:51 AM

Когато идваш 

  Poetry
607 0 6

Когато идваш

някъде у мене

се чува вяра,

диша същността.

Събужда се

душата ми отново

и пак мечтае

хубави неща...

Когато идваш,

времето работи

по-бързо

и...

тъгата ми руши.

Когато идваш

винаги узрява

във мислите ми

неизказван стих.

Когато идваш

слънцето изгрява,

но...

заедно със всичките звезди!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??