Когато любовта започне да боли
Когато любовта започне бавно да угасва,
когато ненадейно тръгва си от нас, уви,
тогава сякаш и сърцето тъжно гасне,
тогава почва неистово да ни горчи...
Когато дойде време на раздяла,
когато вече думите излишни са дори,
тогава сякаш времето е тъжно спряло,
тогава дори душата почва да кърви...
Когато сълзите от скръб не щат да стихват,
когато падат като тъжни есенни слани,
тогава всичките надежди пак угасват,
тогава идват дълги и студени дни...
Когато дойде зимата и чувствата отнеме,
когато ледът в окови всичко вледени,
тогава за раздяла май дошло е време,
тогава любовта започва много да боли...
© Пламена Владимирова All rights reserved.
и отлични оценки!
Мисан, както винаги си усетил настроението на стиха
и си направил много точен коментар.
Тони и на теб благодаря за хубавите пожелания,
винаги улавяш моите настроения!
Много се радвам,че харесваш моето творчество с
еротична тематика, затова следващия стих обещавам да бъде такъв!
Хубава вечер Ви желая!!!