Sep 19, 2018, 1:44 PM

Когато нещо липсва 

  Poetry
470 0 2

Не се научи да обичаш,

а можеш хиляди неща,

все бързаш, бориш се и тичаш

да се надбягват със света.

 

За обич не остана време,

не я разбра, не я плени...

Остави се от теб да вземе

Животът, колкото реши...

 

А беше нужно, беше всичко -

от обич е светът роден.

Тя - любовта ти - е едничка,

с която си от дъх роден!

 

Без обич тъжното привиква,

остава трайно и тежи... 

Без обич, вярно е, се свиква,

но тъмно е и ти горчи...

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??