Apr 30, 2011, 11:47 AM

Когато шапката ни стяга 

  Poetry » Civilian
478 0 2

Ако някого го стяга шапката,

Стига му да си обърне захапката,

После да покаже хватката

Просто на съседката.

 

Ако и нея я стяга шапката,

Нека и тя обърне си захапката

И сподели захватката

Просто със колега.

 

Ако и него шапката го стяга,

Вместо на шефа да се натяга,

Нека пред него си захапката обърне

И с горда крачка у дома се върне.

 

Ако само си лаем, но с захапки прави,

Може и да се оправим, но ще е накриво...

Нека лаем с право, но по-сполучливо

И с обратни захапки да се разберем направо.

© Атина Платинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Най-добре е някой като го стяга шапката,
    първо себе си да погледне - каква е захапката,
    после да помисли - заслужава ли си схватката,
    като направи всичко това, може да разбере, че вече не го стяга шапката.
Random works
: ??:??