Ако някого го стяга шапката,
Стига му да си обърне захапката,
После да покаже хватката
Просто на съседката.
Ако и нея я стяга шапката,
Нека и тя обърне си захапката
И сподели захватката
Просто със колега.
Ако и него шапката го стяга,
Вместо на шефа да се натяга,
Нека пред него си захапката обърне
И с горда крачка у дома се върне.
Ако само си лаем, но с захапки прави,
Може и да се оправим, но ще е накриво...
Нека лаем с право, но по-сполучливо
И с обратни захапки да се разберем направо.
© Атина Платинова Все права защищены