Jan 16, 2011, 11:22 PM

Когато си замина 

  Poetry » Other
506 0 3

Нещо в мен се счупи, когато си отиде.

Душата ми се скъса.

Сърцето ми заплака.

Небето се сгромоляса върху мен.

Светът ми се срина.

Животът ми опустя.

 

Не е кошмар - да се събудя.

Не е измама.

Истина е.

Теб те няма.

 

Липсваш ми.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??