Apr 5, 2012, 11:23 AM

Когато станах пролет 

  Poetry » Love
645 0 9

И вятърна съм.

Пролетно безгрижна.

И свежа като лек априлски дъжд.

С аромат на сънени кокичета,

надигащи глава за слънчев лъч.

Ухая в теб - тревисто гъделичкаща,

усмихвам устните ти рано призори,

не съм сезонно тук,

ще бъда винаги,

уханна пролет с влюбени очи.

© Пламена Троева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??