Sep 3, 2009, 11:05 AM

Когато теб те няма 

  Poetry » Love
931 0 1

Когато теб те няма,
аз съм с разбито сърце.
Чувствам празнина голяма
и искам отново да те видя,
за да протегна към теб ръце.
Когато теб те няма,
се чувствам безлична.
Обградена съм от самота
и душата ми е прозаична.
Когато теб те няма,
слънцето се скрива.
Изгрява тъмната луна
и светът се срива.
Когато теб те няма,
аз се моля на Бога,
да те видя отново,
защото без тебе аз не мога.
Когато теб те няма,
самотата е голяма.
Без теб не мога да ходя и да дишам,
защото много те обичам!

© Катерина Радева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хубаво е Може малко повече романтика и нежност, но и така е нежно и истинско!
Random works
: ??:??