Nov 9, 2011, 11:30 AM

Когато вече не е любов 

  Poetry » Love
621 0 5

Вече няма да му казваме "любов"...

Защото няма да си сливаме сърцата.

Ще поемеш по пътя си нов,

а пък аз ще си свия крилата.

И вече няма да му казваме "любов",

защото ще бъдем различни.

На друга ти ще се вричаш до гроб,

а аз на друг ще казвам "Обичам те!".

Ще си прошепнем: "Сбогом!", без страх,

и ще си тръгнат мечтите за двама.

И ти ще си тръгнеш със тях.

А тук само аз ще остана...

                                            ... И вече няма да му казвам "Любов"...

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??