търси ме в чуждите целувки
губи се в чуждите очи
не чакай с мене утрото
объркващо света ти
обичай ме така
че и морето да завижда
да губиш сили пред лицето ми
и търсещ утехата в устните ми хладни
губи се в косите ми разрошени
и когато тази вечер всички заспят
звънни ми почукай три пъти на прозореца ми
чакай ме да сляза
тогава ще знаеш че аз
дишам за теб
и всяка моя дума
ти принадлежи
© Ния All rights reserved.