Кой блондинките осмива!
Я да си мълчи!
Няма нищо по-красиво
в моите очи!
Ни доцент, ни бакалавър,
ни академик -
предпочитам със блондинка,
вместо със умник!
Ако на самотен остров
трябва да живея,
пак блондинка бих избрал
и отплувал с нея!
Сред цунами, сред вулкани,
пепел, жар и дим,
още няколко блондинчета
да сътворим.
За да има на земята
още красота!
Не умът, а красотата
ще спаси света!
© Ангел Чортов All rights reserved.
"Защо брюнетките се изрусяват?
Два кратки реда отговор ни дават:
за да изглеждат като самодиви;
като блондинки умни и красиви!"