Dec 30, 2009, 10:24 AM

Кой прокуди зимата 

  Poetry » Erotic
1493 0 7

Свири вятърът в камината,
отвън вилнее зимата...
Играят пламъци червени,
огряват нас - разгорещени...

Красиво е...
в светлината на огъня
рисуваме с устни телата си,
блажено отпуснати
в топлината на чувствата,
говорим само с ръцете си...

Усещане е...
удоволствие, стенания,
разтърсващи вълни, желания...
проникване дълбоко, сливане -
до безтегловност, до опиване...

Опомням се...
догарят искрите в камината...
Видението ми за теб
прокуди зимата...

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??