Jan 10, 2021, 1:34 AM

Коктейл “Мечта” 

  Poetry » Love
1008 2 2

Тази нощ ми налей чаша със слънце,

а утре с горчива луна.

Сложи джинжифил малко зрънце

и допълни със гореща мечта.

 

Ослепително бяла покривка сложи ми,

под красив полилей от кристал.

Ваза с красиви цветя доне си ми.

Тиха музика и малко печал.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??