Nov 28, 2019, 1:00 AM

Коледа 

  Poetry » Other
305 0 1

Тихо е. И свято.

Навън вечерен мрак.

А в къщи на елхата,

безброй свещи горят.

 

И заедно сме всички,

всички у дома.

Заедно с децата

до пищната елха.

 

Трапезата е сита.

Пълна с благодат –

на нея топла пита,

мед и шоколад.

 

И топло е в сърцата

през тази свята нощ.

И Бог ни е в душата

със много доброта.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??