Jun 14, 2012, 9:41 PM

Коледа 

  Poetry
602 0 1

Идва време за пазар,

ще те сурвака Коледар.

 

Трябва ти да имаш пачка 

за дебела хубава сурвачка,

че Коледа не чака,

бързо кой ще те сурвака.

 

Колко са щастливи само 

със сурвачките на рамо,

а децата румени, засмени,

те с парици ще са наградени.

 

Дай парици две по пет,

после баница с късмет,

да ти се падне колата,

или на комшията жената.

 

Кой прасето ще заколи, 

за да хапваме пържоли,

а на сутринта белята 

е ще те боли главата!

 

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??