Jan 3, 2016, 4:34 AM

Коледен подарък 

  Poetry
395 0 0

Коледен подарък

 

Отново боли ме стомаха...

Пак се прецаках, уви.

Усещам на живота замаха

към лицето ми пак да лети.

 

Коледен подарък поднася

нов погром на душата,

след като в приказен сън я унася,

оставя я там да кърви.

 

И чудя се, малка, сломена и жалка,

къде аз отново сгреших?

Аз ли се дъня или няма избавяне,

щом да съм с теб си реших.

 

Паднала долу, ниско в тъмата,
моля се "Господи, спри!",
но той вече хвана камата

и дълбоко в мен я заби.

 

1.01.2016

© Диляна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??