Dec 26, 2021, 12:41 AM  

Коледо 

  Poetry
246 0 0

Бог Се, Коледо,

роди, в сърца за да Му

Обичта гнезди!

 

..........................................

 

алтернативно:

 

Бог Се, Коледо,

роди и Обичта Му Се

в сърца вгнезди!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??