Oct 12, 2009, 12:29 AM

Колело 2 

  Poetry
928 0 5

Локви дъжд,

следи от гуми,

любов, тъга

без думи.

Спирачка, колело,

заблуда,

сгреших в едно -

обичах до полуда.

Дъжд, порой,

            сълзи,

няма кой да ме утеши.

Любов, лъжа,

спомени красиви,

повярвах в това,

че възможно е

да съм щастлива.

Капки дъжд,

трева, роса,

къде е този мъж

и любовта?

Камъни, скали,

труден път,

навън вали,

сълзите си текат.

Облаци, небе,

безкрайна сивота -

някой ми отне радостта.

© Богдана Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??