Apr 24, 2007, 4:40 PM

Колко е хубав света! 

  Poetry
717 0 23

Нека си сложим сега
розовите очила
и навън да погледнем за час,
ще ахнем: "Колко е хубав света!"
Природата събужда се за нов живот,
птичките долитат на ята...
Хората, влюбени, щастливи,
децата играят, сияят усмихнати!
Нищо, какво да ни тежи?
Безпаричието или тежките дни -
подложени на изпитания, премеждия,
че ние ли да страдаме,
та нашият живот прекрасен е -
в розов цвят оцветен -
наш е само - нека грабим от него с пълни шепи!
 

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??