Apr 10, 2019, 6:11 PM

Концерт през март 

  Poetry
436 0 0

Тя сяда, ефирна и резедава,
разлиства нотните листа
и чудното пиано оживява,
отръсквайки от себе си праха,

 

трупан през дълги, снежни дни,
когато свири само вятъра.
Днес тя обаче го плени
и стари мелодии не чака.

 

Клавишите става цветове,
Всяка мелодия – ухание.
Концерт през март, за две ръце.
Пролет свири в утринно сияние.

 

 

31.03.2019г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??