Да си до мен сега
Не искам нищо друго
На топло във прегръдките ти да се сгуша
Притаила дъх до твоето сърце.
Да седим и да мечтаем.
Навън дъждът да се изсипва,
при нас камината да тлее.
С влюбен поглед да ме гледаш,
думи да изричаш няма да е нужно.
Бутилка вино ще отвориш.
Наздравица за любовта си ще дадем.
Ще се погледнем и безмълвно
Устните си ще допрем.
.......
На сутринта закуска ще направим
Ще пием сутрешно кафе
Денят с целувка ще започнем
Прегърнати, с преплетени ръце.
Едва ли има по-красиво, по-нежно
Начало на деня
Да бъдем с тебе двама,
Ръка за ръка.
.......
Не искам нищо друго
Само да си тук сега.
© Йълдъз Пелтекова All rights reserved.