2.05.2014 г., 22:11 ч.

Копнеж 

  Поезия
519 0 0

 

Да си до мен сега

Не искам нищо друго

На топло във прегръдките ти да се сгуша

Притаила дъх до твоето сърце.

Да седим и да мечтаем.

Навън дъждът да се изсипва,

 при нас камината да тлее.

С влюбен поглед да ме гледаш,

думи да изричаш няма да е нужно.

Бутилка вино ще отвориш.

Наздравица за любовта си ще дадем.

Ще се погледнем и безмълвно

Устните си ще допрем.

                 .......

На сутринта закуска ще направим

Ще пием сутрешно кафе

Денят с целувка ще започнем

Прегърнати, с преплетени ръце.

Едва ли има по-красиво, по-нежно

Начало на деня

Да бъдем с тебе двама,

Ръка за ръка.

                   .......

Не искам нищо друго

Само да си тук сега.

© Йълдъз Пелтекова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??