Mar 19, 2009, 2:53 AM

Копнеж в зелено 

  Poetry
607 0 3

Копнеж в зелено

 

Зелени поля се люлеят в очите ми,
зелени слънца и зелени луни.
И оживяват пред мене годините,
в които смях детски звъни.

Зелени дървета танцуват в очите ми
и вятър зелен с аромат на треви
разрошва косите и гали страните ми,
и връща ме в детските дни.

Зелени звезди догарят в очите ми
и в изгрев зелен денят се роди.
Зелена роса окъпа нозете ми,
нагазих сред детски мечти.

© Детелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??