Aug 3, 2023, 8:45 AM

Копнеж за добро 

  Poetry » Love
349 0 0

Замечтан за момиче чудесно,

ведро на живота си гледам аз,

че това дете е добро, честно,

че стопли ме сред мъка, мраз!

 

Буря, страдание в душа спря,

сила излекува моя дух ранен,

че като ангел е чиста, добра,

от злото аз сякаш съм спасен!

 

Тя толкова ме трогна,

ще се взема аз в ръце.

Че злото ще надмогна

надежда има в сърце!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??