Sep 2, 2006, 10:01 AM

Космическа носталгия 

  Poetry
482 0 0

Как да забравя твоята усмивка?
Лъчезарна и щедра,
като неугасваща светла звезда!
Нима сетивата ме лъжат,
че ти си моята мечта!?
Във тази пустота,
чувствам твоята топлина,
сгряваща ме с чистота!
Дали значимото е значимо за същността?
Сиянието с което ме обгръщаш
е  далечно във вечността...
Дали съм те познавал?
Аз не знам!

© Радости Тихон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??