Dec 3, 2006, 9:36 PM

Коте 

  Poetry
650 0 1
Яло ли си?
Не, не си!
Хапвай бързо, не мисли.
Аз храна ще ти приготвя,
вкусна ще е тя.
Ти не мъркай вече, коте,
а пък бързо тук ела!!!

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??