Коя съм Аз
във тази мрачна стая?
Коя съм аз
във този тежък сън?
Коя съм аз -
това сама не зная,
а вали проливен дъжд навън.
Коя съм аз
и търся ли надежда,
търся ли спасителен покров?
Ти недей премрежено поглежда,
знам - не ще ми поднесеш любов.
Както и да е - за тебе
няма място днес във моя стих.
Той ще бъде посветен
на себе си.
И на мен - която не открих.
© Елица All rights reserved.
Много ми хареса това осъзнаване!