Oct 6, 2019, 10:30 AM

Край!?! 

  Poetry » Love
462 0 0

Искаш любов, а даваш омраза

Ти не си човек, а зараза

От която страдат най-глупавите само, 

а сега к'во стана, няма на кого да се облегнеш на рамо. 

Всеки момент с теб беше грешка

използваше все едно си царица, а аз пешка.

Няма да си губя повече времето с тебе,

Отивай да намериш на някой друг да викаш бебе...! 

© Elena Kuskuschieva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??