Mar 1, 2009, 10:13 AM

Кралицата на мрака 

  Poetry » Love
574 0 1

Кралицата на мрака

 

 Ще танцуваш ли с кралицата на мрака,

не желаеш ли върховната наслада?

Ще съгрешиш ли с мен сега?

Аз просто търся любовта.

Аз съм грешната жена,

аз съм грешната душа.

Плащам си за всяка грешка,

но пък казват, че била човешка.

Превърнах се в кралицата на мрака

и душата ми заплака.

Плача на слънцето видях,

това е моят  грях!

© Галя Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??