Светът земята посребрява,
слънце всеки кът ще озари.
Вятър хиляди цветя развява
- любов в две ангелски сърца гори.
Денят е миг от вечността,
но най-прекрасен ще е, зная,
защото тяхната любов ще покори света
и макар за миг ще отлетят в рая.
И нека никога да няма край
за любовта, която ги обгръща,
така невинна, чиста и красива
в ангели един след друг ще ги превръща.
© Ивета Иванова All rights reserved.