Aug 17, 2019, 8:07 AM

Красива музика в мен звучи 

  Poetry » Love
478 0 0

Щастливи стават всичките ми нощи,
когато в тях пристъпваш с мисъл светла!
Искам с музика звездата да ме упои
и сиянията й да събера  в шепа!

 

Щастливо гледат твоите очи
и всяко мускулче в теб потрепва!
Разнася вятърът твоите мечти
и в тишината вратата  се открехва!

Красива музика в мен звучи,
гамата е от непозната, по-непозната!
Извират ноти, като планински ручеи
и ставам с тях все по-богата!

© Светлана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??