Красива съм -
толкова красива съм
навън залязва слънцето
облаците позлатени
птиците прелитат
на фона
на окъпаната
в залязващата светлина
планина
толкова красива съм -
очите ми зеленозлатисти
като витошката мантия сега
косите ми - червенозлатни
като залеза на слънцето...
И синьобели са,
окъпани в залязващата
прелест на копнежа
чувствата ми -
липсваш ми!
© Нели All rights reserved.