Jan 4, 2007, 10:10 PM

Красотата не изгаря 

  Poetry
789 0 13


Красотата не изгаря

Когато привечер сама

Дочитам страница красива,

Аз искам да съм сред поля

И да съм жива...жива...жива...

 

Аз искам за мълчи света,

Да спре водата в Ниагара...

Везувий мъдро да шепти:

- Да-а...Красотата не изгаря...

© Дивна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??