4.01.2007 г., 22:10 ч.

Красотата не изгаря 

  Поезия
788 0 13


Красотата не изгаря

Когато привечер сама

Дочитам страница красива,

Аз искам да съм сред поля

И да съм жива...жива...жива...

 

Аз искам за мълчи света,

Да спре водата в Ниагара...

Везувий мъдро да шепти:

- Да-а...Красотата не изгаря...

© Дивна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??