Dec 20, 2007, 1:02 PM

Краят на годината 

  Poetry
561 0 22

Минутите мълчат,

погълнати от еднообразие.

Мечтите ми звънят,

с надежда за малко разнообразие.

 

Годините летят,

приличащи на експресни влакове.

Детските очи сълзят,

чакащи някой да чуе техните гласове.

 

Краят на годината е пак,

кълбото се преобърна.

Качваме се в 2008, като във влак,

а старите грешки не мога да върна.

 

Добра или лоша, заминава си тя,

а там в далечината грешка блести.

Как да я върна и ти не разбра,

а вътре в сърцето прехвърчат искри.

 

Ще се помоля за добро,

помоли се, приятелю, и ти.

Да намерим за изоставените семейно гнездо.

А грешките, ако можеш, сам поправи си.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??