Jun 7, 2011, 12:55 AM

Криле от спомени 

  Poetry
516 0 3

Влача крака…в тишина и тиня.

Влача душа…в пустиня.

 

Валят ято черни лебеди.

Небето е сивеещо!

Няма дъги и няма неземни красоти.

Остават само получерни краища!

 

Мечтите -заблуда гротеска!

Любовите-лудост за божествените!

Плановете-разбити!

Страховете-още по-страховити!

 

 

Вали ,вали все така..

Дъжд от тъжни струни и спомени.

Посрещаш и изпращаш хора пак така.

Но пазиш под крила от лебеди..

 

Кутия от спомени-

Челно-белите  крила..

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??