Mar 15, 2021, 8:16 PM

Крушова сладост 

  Poetry
224 0 1

Туй е само обвивката!
Малко се е спаружила.
Дехидратирала се е
до обелка от круша. А
под нея са спомените ти.
Сладостта е в усмивката ти,
месеста до насищане,
в същността си. От спирката,
на която се срещнахме,
цял живот ще я вкусваме!
Искаш ли да започнем?
Малко сок върху устните?

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??