Косата и беше от прежда!
Лицето и тялото - проста басма!..
Нослето, очите, веждите...
и нежните бузки дори,
туй всичко - рисувано с молив,
от нейната топла ръка!
Усмихната беше!
Красива!
Със рокля прекрасна -
от стара дантела и кадифе!
Щастлива!
За мене я Баба бе сътворила!
И тихичко, тайничко, вътре в плата...
голямото свое сърце - за мене...
във нея бе скрила❤️
Valentina Mitova©
29/08/2020
© Valentina Mitova All rights reserved.