Mar 6, 2018, 8:53 PM

Кукуряк с целувка 

  Poetry » Love
329 0 2

Хвани ме, мила, под ръка

към изгрева да тръгнем двама.

Така- от лявата страна,

да сме телесна катарама

 

Така, че моето сърце

до теб да бъде- под ръката.

И със усмивка на лице

да я прегазим и реката.

 

И слънцето на оня бряг

да ни посрещне със милувка.

А там букет от кукуряк

ще ти предложа със целувка.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??