Oct 13, 2020, 8:42 PM

Купчини 

  Poetry » Other
330 3 3

Купчина дрехи, хвърлени на пода,

цигари - недопушени изобщо,

една душа, която е за продан

и няколко на екс изпити нощи.

 

Да бе любов, май щеше да си струват -

лъжите скрити в тъмните завеси,

но дявола, когато зацелува,

не ти, а той ще каже - кой си и къде си.

 

Решено бягство /този дъжд не спира/

мълчание със намек за раздяла.

Пресъхват устни - равно на умиране,

за някого заблудата е цяла.

 

Обличане и хайде "по брадата“,

разделите са скучни и досадни.

Една душа – дете на сатаната,

а другата - за следващите „гладни“.

© Анастасия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??