May 21, 2013, 9:59 AM

Куриоз! 

  Poetry
651 1 7

               К  У  Р  И  О  З   !

 

 

    Върху една червена роза,

    разпъпила в дъжда,

    гол охлюв с пипала

    случайно заплодил пчела.

    Тази странна симбиоза

    веднага стреснала града.

    Търсете куриоза

    във ваш’те очила!

© Пламен Порчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??