Jan 9, 2011, 1:21 PM

Куршум за моята любима 

  Poetry » Love
649 0 0



Розовата панделка и полъха студен,
питат ме отново те
за моята любов и за куршума,
засъхнал в кухото сърце
на една "Ледена кралица"
с образа на нечие лице...
Отново бялата картина
и моят сетен дъх,
отново ме застигна
старият ми страх.
Пак ли ще ми нашепва
полъхът познат?
Вече наближава и
последният куршум за моята любима...

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??