Apr 27, 2014, 12:51 PM

Къде майтап, къде наистина 

  Poetry » Humour
775 0 11

Ако възникне нявга спор
какво съм бил – или не съм,
че стихчетата ми на двора
са раснали като салкъм...

Или се раждали самички
от гьола в селската река
и като попови лъжички
след туй проимали крака...

Или от фурната пекарят –
един мъжага мустакат! –
като гевреци ги изкарва,
та във устата се топят...

Уви, напразно ще се зорите!
Те просто са въпрос на чудо.
За старото докато спорите –
поглеж, написало се друго)))

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??