May 13, 2006, 9:43 PM

Къде си...:( 

  Poetry
824 0 2

Къде ли си, с кого?!

Защо не си до мен, със мен...

защо... защо?!...

Как да те върна,

как да направя така,

че дори за миг

отново да те зърна?!...

Далеч си от мен,

но не минава и ден,

през който да не

помисля за теб...

да не нахлуват

спомени... спомени...

от теб прогонени...

Искам да съм с теб,

но уви!... Вместо

това започва още

повече да ме боли...

© ДаяНчеТооо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??