13 мая 2006 г., 21:43

Къде си...:( 

  Поэзия
822 0 2

Къде ли си, с кого?!

Защо не си до мен, със мен...

защо... защо?!...

Как да те върна,

как да направя така,

че дори за миг

отново да те зърна?!...

Далеч си от мен,

но не минава и ден,

през който да не

помисля за теб...

да не нахлуват

спомени... спомени...

от теб прогонени...

Искам да съм с теб,

но уви!... Вместо

това започва още

повече да ме боли...

© ДаяНчеТооо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??